Werkzaam in de oceaan

Taxatierapport Regionale NVM Makelaar

De Regionale NVM Makelaar verzorgt voor een zeer voordelig tarief uw taxatie in Breda, Oosterhout, Etten-Leur en Tilburg Reeshof en omgeving. Uiteraard taxeren wij enkel volgens de laatste richtlijnen. Onze taxatierapporten worden zo opgesteld dat deze voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers. Wij garanderen een snelle afwerking en streven er naar om het taxatierapport binnen 5 dagen te kunnen overhandigen.


Wanneer een taxatierapport nodig?

Een taxatie kan bij verschillende aangelegenheden noodzakelijk zijn. Wij geven hieronder de drie meest voorkomende situaties weer.

Financieren / kopen van een woning

Wanneer u een woning koopt, zal de bank van een onafhankelijke taxateur willen weten of de koopprijs reëel is. Hiervoor zal een andere makelaar / taxateur een taxatierapport opmaken.

Verbouwen / verbeteren van de woning

Als u een woning wilt verbouwen en daarvoor een extra hypotheek gaat afsluiten dan heeft u een taxatierapport nodig. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

Echtscheiding of erfenis

Bij een echtscheiding of erfenis hoeft niet per definitie een taxatierapport te worden gemaakt. Echter in geval van tegenstrijdige belangen en / of meningen kan het opmaken van een taxatierapport wel duidelijkheid geven. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

Gevalideerd taxatierapport Oosterhout, Breda en omgeving

Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Wij leveren al een gevalideerd rapport vanaf € 411,94 (incl. btw).
NB. Hypotheekverstrekkers hanteren verschillende geldigheidstermijnen voor een taxatierapport. Zo kunt u bij de een terecht met een rapport van zes maand en mag het rapport bij de ander niet ouder zijn dan drie maand. Vraag dit vooraf altijd even na.

Snel een taxatie nodig? Plan dan nu een afspraak in.


De Regionale NVM Makelaar is aangesloten bij NVM, Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Wij zijn erkend lid van NWWI.